Tutorials

Här hittar du House of New Ideas tutorials – en i Kampanj-kommunikation och en i Varumärkesarbete. Båda är speciellt anpassade för konstnärliga verksamheter som saknar den institutionella strukturen med marknadsavdelningar, regelbunden publikkontakt och etablerade varumärken. Korta filmer, arbetsmaterial och mallar tillsammans med coachning och en community ger goda möjligheter att lyckas med din kommunikation på kort och lång sikt.


Tutorial – kampanjkommunikation 

Denna tutorial passar för den som ska planera och genomföra kommunikation inför exempelvis en premiär, en konsert, en release eller liknande. Materialet är specialanpassat för verksamheter som inte har tillgång till institutionernas marknadsresurser. Lite förenklat – en tutorial för er som inte har en kommunikatör och med fokus på hur man ska tänka effektivt i förhållande till en tajt budget.

I tre korta filmer går vi igenom förberedelserna inför en kampanj – vad är bra att tänka igenom innan man börjar, vad är bra att ha tänkt på innan ni tar fram kommunikationsmaterialet –  bilder, texter, trailers, pressmeddelande med mera för att sedan gå in på mer konkret planering som marknadsplan och budget, presskommunikation, annonsering och sociala medier. Till filmserien hör ett kursmaterial med mallar och exempel från verkligheten samt en digital community för frågor, feedback och kunskapsutbyte. Ett coachningstillfälle ingår. 


Pris: 2 795 SEK (för momsregistrerade verksamheter tillkommer 25% moms på fakturan.)

Intresserad? Frågor och köp via annica.sand@houseofnewideas.com

Denna Tutorial har skapats med stöd av Kulturrådet.


Tutorial – varumärkesarbete

Denna tutorial är speciellt anpassad för konstnärliga verksamheter så som designers, konstnärer, regissörer, scenkonstgrupper, artister, scenografer och andra inom konst- och kulturbranschen. 

Målet är att formulera och tydliggöra ditt varumärke och dess identitet. Filmer och övningar guidar dig genom processen och efter genomförd tutorial får du feedback och coachning i en enskild konsultation. Till denna tutorial hör också en digital community med plats för frågor och feedback.

Upplägget passar både enpersons-verksamheter och grupper, kompanier, föreningar etc. Ingen tidigare kunskap i varumärkesteori eller liknande är nödvändig.


Pris: 3 995 SEK (för momsregistrerade verksamheter tillkommer 25% moms på fakturan.)

Intresserad? Frågor och köp via annica.sand@houseofnewideas.com

Denna Tutorial har skapats med stöd av Kulturrådet.